Homestyling

Varför man väljer att utföra en homestyling kan variera från att man ska sälja sin fastighet till att man inte trivs med den stil man har idag. Antingen utför man själv en omfattande homestyling genom att hämta egen inspiration eller så anlitar man någon professionell som dagligen arbetar med det.

Att hitta sin egen stil kan för många vara väldigt svårt. Det är viktigt att komma ihåg att i sitt eget hem kan ingen annan säga vad som är rätt eller fel, det viktigaste är att man själv trivs riktigt bra. Hitta inspiration på internet som kan lägga en bra grund.

En vanlig stil är att använda sig av äldre möbler och detaljer. På second hand kan man göra många fynd till riktigt bra priser. Hittar man en möbel som är rätt i stil men inte i färg går det alltid att måla om den för att den ska passa in.

Vanliga frågor om homestyling

Vem kan utföra homestyling?

Alla kan utföra en homestyling om man vill. Det finns också de som arbetar med det dagligen som är väldigt duktiga och kunniga inom området. De kan utföra en styling på ett helt hem eller utvalda rum, allt utifrån det behov som finns i ett hem.

Är det dyrt med homestyling?

Homestyling behöver inte vara dyrt. Det går att byta ut lite i taget för att få den rätta känslan och allt behöver absolut inte vara nytt. Många möbler och inredningsdetaljer som är begagnade kan ge rätt känsla i ett hem. Våga testa det helt enkelt

Kan man bara göra en homestyling i ett hem?

Begreppet homestyling betyder just hemmastyling. Det innebär inte att det är fel att använda konceptet och applicera det på ett kontor eller annan yta. Skapa en trivsam atmosfär och se till att det ger rätt helhetsintryck till nya besökare som kommer.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0